Ledig plasser som partner / sponsor / annonsør

Hei

Vi har bygd opp denne siden med det formålet om og la Rallycross Junior Cup deltager få det fokus de fortjener. Vi gjorde dette på kort tid etter at vi gjorde promotoravtale med Norges Bilsportforbund 14. april 2016. Rikignok hadde vi laget et design da vi pressenterte ideen med egen nettside og tv sendinger i 2016 for NBF.

NBF var umidelbart positive til dette tiltaket, og vi kunne sette i gang arbeidet med sponsorer og partnere. Vi har ikke klart å få på plass den siste partneren for 2017, men dette har vi tro på at vi skal få til før Gardermoen. Vi jobbet lenge med en vi ønsket å ha med, det ble desverre ingen avklaring før deadline. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Dersom noen mener de passer på denne partnerplassen er det bare å ta kontakt for ytteligere info.

  • Våre partnere få logo (topp 4) på høyre og venstre side på denne nettsiden.
  • Våre partnere får plakat før og etter tv sendinger fra alle runder i Juniorcup runder.
  • Våre partnere får også ytteliger to muligheter, dette får dere vite ved forespørsel

Det er også mulig å bli en sponsor på nettsiden.

Dette har en forholdsvis lav kostnad og bør være mulig for alle bedrifteiere som ønsker å støtte opp under denne siden for Rallycross Junior Cup. Da vil deres logo bli plassert (og erstatter fortløpene våre egne logoer) under sponsorer. Dere får også link til deres egen hjemmeside ved å trykke på deres logo.

Siste mulighet foreløpig er annonseplass, dere ser eksempler på nettsiden.

Dersom dette er interessant, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (eller telefon 938 69 316).

 

Mvh

Frode Skaar, Juniorcup-RX.no

Det blir et bra startfelt i 2017 med flere spennende biler (Foto: Guro Krågsrud)