Mulighet med egen webside for ditt team

Dersom dere ønsker dere egen nettside

Vi kan lage en enkel hjemmeside for dere junior utøvere (som dere selv må oppdatere før / gjennom sesongen med bilder og nyheter). Prisen på denne nettsiden ligger på 3500,- eks mva (engangskostnad) / + 500,- årlig i domenenavn og webhotell. Nettsden er personlig og kan brukes til å informere sponsorer og fans om dere, bilen og teamet. Dette er en et eksempel på standard mal som leveres til denne prisen, inkluder 6 personlige sponsorlogoer venstre side (forutsatt at dere / sponsoren leverer logo), offisielle Juniorcup-RX sponsorer høyre side (+ eventuelt RSS Nyheter fra Juniorcup-rx.no).

Menyvalg:  HJEM, NYHETER, FØRER, BILEN, TEAM, SPONSORER, BILDER, FIRMAEVENT (link til annonsør), FACEBOOK (link rett til egen facebook gruppe for teamet), NYTTIGE LINKER (dette for å få folk til å bruke siden mest mulig).

VIKTIG Å LESE!

For at det ikke skal skille på de som har råd / ikke råd tilbyr vi å sponse deres nettside mot reklame i frontrute hele 2017 sesongen (minimum 3 løp) for Rallycross.no (frontrute streemer). Førere av Juniorcup-RX vil bli prioriter, andre Rallycross utøvere kan også få samme avtale / pris på egen webside.

Et års garanti på nettsiden (vi frasier oss alt ansvar etter et år), dere vil da få backup. Domenenavn og webhotell må stå på deres eget team, vi tar ikke ansvar for dette (her er det viktig å huske / ta vare på deres loginwww.domeneshop.no)

Vi fyller inn all info du trenger og første nyhet på siden, (+ et bildearkiv fra tidligere motorsport). Dere vil få en "opplærings-manual" på å oppdatere nyheter og bildegalleri. Egne priser for andre oppdateringer / bistand kommer senere (www.wgn.no  kan ta på seg oppdrag som webmaster, men dette er kostbart så dere bør finne en person i teamet som tar på seg denne rollen).

Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker nettside (18 år eller eldre, foresatt eller team sjefer).