Velkommen til nettsiden for Rallycross Junior Cup

Rallycross Junior Cup har hatt en flott utvikling de senere årene og det er ventet et stort startfelt i 2016. Skaar Racing Team har tatt på seg oppgaven med å promotere juniorcupen, og vi pressenterer i dag en ny nettside. Vi håper dere vil bruke denne websiden og dele den med flest mulig av deres venner, famile og andre som kan være interessert i Rallycross. Under menypunktet RX Junior Cup finner dere info, historie, linker til regelverk og alle rundervinnere siden det første løpet på Lyngås i 2007.

Vi har lagt ut førerprofiler (oppdateres så fort vi får info), terminliste, historie, bilder, resultater fra tidligere år mm. Det har vært 22 forskjellige rundevinnere i Rallycross Junior Cup, en oversikt finner dere her. På denne siden vil det komme nyheter ifm Rallycross Junior deltagere / cupen og prosjekter som bidrar til økt rekrutering til Rallycross. Dere har kanskje allerede oppdaget at vi har pressentert en egen promo video med Andreas Bakkerud i dag.

Nett-TV fra alle runder!

Vår hovedsponsor og partnere sikrer en egen TV-sending på denne siden for Rallycross Junior Cup i 2016. Vi har lagt opp til dette med egen menyknapp RX-TV og video vil bli lagt ut via Youtube. Vi håper flest mulig vil dele disse sendingen slik at mange får glede av å se våre flinke juniorførere. Skaar Racing Team og Knøtthølet Production kommer til å lage en egen sending fra alle rundene for juniorene i 2016.

Siden ungdom er flinke på sosiale medier og bruker dette ofte / mye har vi lagt opp til Facebook, Twitter, Youtube og Instagram kontoer. Dette er noe vi vil se nærmere på fremover. Dere finner linker til våre sosiale medier oppe til høyre på websiden. Bruk gjerne dette for at flest mulig skal få øynene opp for den offisielle websiden til Rallycross Junior Cup. Del og markedsfør Juniorcup-rx.no / juniorcuprx.no mest mulig!

Bilder vil bli lagt ut fra hver runde på Juniorcup-RX.no (Foto: Guros Motorsport bilder)

Vi ønsker alle førere og team lykke til i 2016 (og husk Fair Race)!

Rallycross Junior bilene har motor på inntil 1600 ccm med mellom 150-200 Hk